Tentang Kami

Pengasas kami, Airiey Sayuti mempercayai bahawa berkelihatan anggun amat penting agar seseorang itu berasa baik. Apabila seseorang kelihatan baik, individu tersebut akan berasa lebih yakin dan bersemangat.

Berat badan Airiey keterlaluan dan beliau mempunyai tone kulit yang gelap dan banyak jerawat ketika zaman remaja. Airiey berasal dari keluarga berpendapatan rendah di Kelantan.

Semasa zaman remaja, dia kerap merasa rendah diri dan segan. Dia merupakan seorang yang pemalu dan pendiam. Dia sering dipersendakan kerana gemuk dan kulit berjerawat dan gelap.

Kulit Airiey berjerawat, gelap dan berat badan badan berlebihan semasa muda.

Kulit Airiey berjerawat, gelap dan berat badan badan berlebihan semasa muda.

Selepas dia mula bekerja sebagai pembantu jualan di Kuala Lumpur, dan kemudiannya sebagai eksekutif khidmat pelanggan di sebuah syarikat telekomunikasi di Cheras, Airiey dapat berjimat duit dan mula mampu membeli produk skincare penjagaan kulit serta suplemen kesihatan secara makan. Pada waktu yang sama, dia juga mula berdiet untuk menurunkan berat badannya yang berlebihan.

Airiey mencuba pelbagai jenama produk penjagaan kulit tempatan. Dia tekun membeli jenama skincare yang sedang trending. Dia menggunakan cleanser, toner, pelembap, sunblock dan serum termasuk krim siang, krim malam, serum mata dan banyak lagi.

Selain itu, dia juga makan suplemen kesihatan dalam bentuk kapsul atau serbuk. Dia akan mencuba sesuatu jenama selama beberapa bulan, dengan harapan dapat melihat result yang baik.

Pada masa yang sama, Airiey juga menjalani gaya hidup yang sihat dengan bersenam, makan banyak buah dan sayur-sayuran, minum banyak air kosong, tidur secukupnya, mengelakkan cahaya matahari yang berlebihan dan cuba mengurangkan tahap stress.

Walaupun telah mengambil pelbagai suplemen kesihatan dan menggunakan produk skincare, dia merasa kecewa kerana result nya lambat. Ya, memang ada sedikit perubahan, tetapi result nya memerlukan masa yang lama dan produk-produk ini mahal dalam jangka masa panjang.

Airiey lebih kurus sekarang tetapi kulit masih banyak parut jerawat dan gelap.

Airiey lebih kurus sekarang tetapi kulit masih banyak parut jerawat dan gelap.

Kerana tidak mahu berputus asa, Airiey mengunjungi salun facial di Cheras dan dua buah salun muka dan spa yang terkenal di KLCC. Rawatannya sangat relaks tetapi dia mendapat luka kecil dan jeragat terutamanya ketika mereka menggunakan besi extraction untuk mengeluarkan blackhead.

Seterusnya, Airiey mengunjungi sebuah klinik estetik di Kuala Lumpur. Doktor mengesyorkan pengelupasan kimia (chemical peel) menggunakan asid dan menyarankan Airiey untuk membeli 6 sesi. Sesi pertama dilakukan oleh Dr dan berjalan dengan baik. Sesi kedua dan ketiga dilakukan oleh kakitangan mereka.

Pada sesi ketiga, Airiey menderita kerana mendapat luka yang teruk kerana kakitangan klinik menggunakan terlalu banyak asid untuk waktu terlampau lama. Airiey mengalami kemerahan yang teruk, kulit berkuping, mengelupas dan akhirnya menjadi parut. Walaupun Airiey mendapat masalah besar ini, klinik dan doktor menafikan bahawa ada yang tidak kena.

Kulit terbakar akibat rawatan di klinik estetik.

Kulit terbakar akibat rawatan di klinik estetik.

Akibat mendapat result lambat dari produk-produk yang dibeli, dan kesan sampingan dari rawatan di salun dan klinik, Airiey mendapat inspirasi untuk menghasilkan produk yang benar-benar terbukti dapat berfungsi dengan berkesan dan selamat. Maka wujudlah Crystal Skin.

Crystal Skin dengan ramuan utamanya Tomato Kristal, Habatus Sauda, Collagen, Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C dan Jus Blackcurrant diuji secara klinikal dan didapati sangat berkesan. Ramai pelanggan memberikan testimonial yang memberangsangkan. Crystal Skin bukan hanya berkesan, tetapi juga selamat kerana hanya ia diperbuat dari bahan semulajadi yang berkhasiat dan dihasilkan di kilang bertaraf GMP, HACCP dan ISO 22000.

Airiey hari ini selepas menggunakan Crystal Cell setiap hari.

Airiey hari ini selepas menggunakan Crystal Skin setiap hari.

Kami begitu yakin dengan produk Crystal Skin sehingga kami menjadi satu-satunya syarikat tempatan yang berani memberikan Jaminan Keberkesanan. Kami menjamin bahawa anda akan melihat perubahan selepas mengambil kotak Crystal Skin pertama anda. Sekiranya anda tidak melihat hasilnya, kami akan menghantar kepada anda 1 lagi kotak Crystal Skin PERCUMA agar anda boleh mencuba lagi. Ini supaya anda boleh mencuba Crystal Skin tanpa risiko.

Visi syarikat kami adalah untuk menyediakan suplemen kesihatan yang berkesan dan harga berpatutan. Kerana sokongan dari anda, ini kini menjadi satu kenyataan.

Penghantaran PERCUMA

Produk akan sampai dalam 1-2 hari bekerja

Beli sekarang dan bayar online menggunakan Kad Debit / Kan Kredit / FPX dan lain-lain.
Atau bayar COD. BARANG SAMPAI BARU BAYAR kepada abang Ninja Van.

TAWARAN ISTIMEWA

Special Offer
1 Kotak RM69 Harga Biasa RM89
BELI SEKARANG!
DISKAUN23%
2 Kotak RM132 Harga Biasa RM178
BELI SEKARANG!
DISKAUN26%
3 Kotak RM186 Harga Biasa RM267
BELI SEKARANG!
DISKAUN30%
NILAI TERBAIK
4 Kotak RM239 Harga Biasa RM356
BELI SEKARANG!
DISKAUN 32%

Juga boleh didapati di

Monthly prizes

Beli Crystal Skin untuk mengambil bahagian dalam Cabutan Bertuah bulanan.

Dapatkan 1 tiket Cabutan Bertuah untuk pembelian setiap kotak Crystal Skin. Beli lebih banyak kotak untuk mendapatkan lebih banyak tiket Cabutan Bertuah.

Live

Tontoni Cabutan Bertuah pada hari terakhir tiap bulan 8pm di Facebook Live Rish Beauty.

Cabutan Bertuah Seterusnya

atau beli di

Whatsapp