“SIHAT, MENAWAN & BERKEYAKINAN DENGAN CRYSTAL SKIN” KATA CEKGU NORAZIMAH

Cekgu Norazimah adalah cikgu sepenuh masa di SMK Telok Panglima Garang, Kuala Langat, Selangor. Beliau berkelulusan Sarjana Muda Pendidikan Sains Komputer dari UNIMAS. Cekgu Norazimah mengajar mata pelajaran Sains Komputer & Asas Sains Komputer. Cekgu Norazimah juga adalah seorang blogger niche bidang Lifestyle, Beauty & Parenting. Beliau juga seorang influencer media sosial yang gemar membuat review product di blog dan media sosial.

 

Cikgu Norazimah berkata “Suami CN memang mempunyai kulit yang gelap sebab selalu berjemur di bawah cahaya matahari. Jadi CN cadangkan untuk dia mencuba Crystal Skin ni. Hasilnya kulit nya kini lebih cerah berbanding sebelum ini. Kesan parut dan jerawat juga makin berkurang. Selain itu, rasanya juga sedap! Tak rugi untuk mencuba sendiri Crystal Skin.”

Untuk membaca artikel ini lebih lanjut, sila lawat laman nya https://www.cekgunorazimah.com/2021/08/review-crystal-skin-botanical-beverage.html?fbclid=IwAR07rI4K0Gjpfg6I_-1qsMJZYHmBBZoqItLTv8i6ndHymMFrDnvVgAEjQwM&m=1

Whatsapp